Renovering av bad

Vi har lang erfaring med renovering av bad i Tromsø.

Trygt og oversiktlig

Terskelen for å renovere eller pusse opp bad kan være høy for mange. Åge Nilsen har erfaringen, produktene og kompetansen som skal til for å gjøre prosessen trygg og enkel for deg. Ta gjerne turen innom butikken vår for å få inspirasjon. Vi tar hånd om hele jobben, og etter befaringen får du et samlet tilbud med alt av materiell og arbeid inkludert. Når ditt nye bad er ferdig får du et bevis for faglig utført arbeid.

Hva kan du gjøre selv?

Renovering av bad og våtrom må være faglig utført, og for din egen del får du et bevis for faglig utført arbeid nr badet er ferdig. Noe av det viktigste du kan gjøre før oppussing av badet starter, er å gå gjennom dine fremtidige behov samt hvordan bruksmønsteret vil være.

Nytt bad, hva koster det?

Rehabilitering av et bad koster fra ca. kr. 240.000,-. Dette inkluderer fliser og flislegging, samt baderomsmøbler. Størrelse på bad og valg av fliser og badeomrinnredning vil avgjøre prisen. Hvert prosjekt må budsjetteres for å beregne rett pris. Du får samlet pris på hele oppdraget av oss, inkludert arbeid, baderomsmøbler, fliser og andre komponenter.

Referanser

Hvert år pusser vi opp flere titalls bad, og sprer baderomsglede til store og små. Vi er eksperter på renovering av bad i Tromsø og omegn. Under ser du et lite utvalg av bad vi har pusset opp i Tromsø.