Tjenester

Renovering av bad

Åge Nilsen AS har lang og solid erfaring med renovering av bad og våtrom i private hjem. Etter befaring får du et samlet tilbud på hele jobben, og vår prosjektleder koordinerer arbeidet med egne ansatte og underleverandører. Når jobben er gjort får du bevis for faglig utført arbeide.

Reparasjoner

Når uhellet først er ute er det greit å ha fagfolk å kontakte. Vi utfører alle typer av reparasjoner og utskiftninger på ditt VVS anlegg. Enten det er lekkasjer på vann/avløpsrør, reparasjoner eller omlegging av rør, utskifting av blandebatterier eller sanitærutstyr.

Gulvvarme

Varme utnyttes mye bedre med gulvarme. Det kan derfor være en lønnsom invistering å innstalere gulvarme i nybygg eller ved renovering av eldre bygg.

Varmepumpe

Stadig flere velger å bruke varmepumpe som hovedoppvarmingskilde. Både av hensyn til økonomi, bedre inneklima og ikke minst miljøet. Vi leverer varmepumper fra flere av de mest kjente merkene.

Kloakkanlegg

Det stilles stadig strengere krav til utslipp fra bolighus, fritidshus og hytter. Har du fått pålegg om rensing av utslipp? Eller ønsker og oppgradere kloakkanlegget på eget initiativ? Vi i Åge Nilsen AS har løsningene du trenger som tilfredsstiller kravene til ditt prosjekt.

Bad til hytter

Det var i gamledager det var koselig med utedo. I dag forventer de fleste hytteeiere moderne komfort, også når de er på hytta. Med installasjon av bad følger også ansvar, blant annet med tanke på utslipp. For de som skal ha vann inn på hytta må det også tenkes på vann ut i form av gråvann eller grå- og sortvann, samt utslippstillatelse. I tillegg leverer og monterer vi vannrenseanlegg.

Nye installasjoner

Vi har lang erfaring med installasjoner av nye anlegg. F.eks bad, kjøkken, vaskerom, varmepumper eller komplette VVS installasjoner. Vår moderne butikk forhandler en rekke kjente merker innen baderomsmøbler, vasker, toaletter, dusjkabinetter, varmtvannsberedere, badekar, blandebatterier og varmepumper. La vår butikk være til din inspirasjon, og møt samtidig dyktige fagfolk.