Velkommen til Åge Nilsen AS

Vi er en ledende rørleggerbedrift i Tromsø, som tilbyr anlegg for gass- og trykkluft, sprinkler, fjernvarme, sanitær, varme og kulde. I tillegg utfører vi vanlige rørleggertjenester. Alle prosjektene styres av en dedikert prosjektleder.

Solid og dyktig

Åge Nilsen AS er en av Nord-Norges største rørleggerbedrifter. Vi jobber på oppdrag for entreprenører og oppdragsgivere i hele landsdelen. Staben teller nær 60 medarbeidere. Vår kompetanse og sentrale godkjenninger gjør oss til en solid og kompetent samarbeidspartner. Vi utfører oppdrag med nye installasjoner, service og vedlikehold innenfor industri, næringsliv, offentlige bygg og boligmarkedet. Bedrifen er sentralt godkjent etter plan- og bygningsloven for ansvarsrett.

Dedikert prosjektleder

Oppdragene som utføres av Åge Nilsen styres av en dedikert prosjektleder som følger prosjektet fra start til slutt. Prosjektlederen samarbeider med oppdragsgiver og er kontaktleddet mellom entreprenøren og våre ansatte. Dette effektiviserer utførelsen av arbeidet og kvalitetssikrer jobben vi gjør. Slik at våre oppdragsgivere sitter igjen med et best mulig sluttprodukt.